Tecnotree Intia muuttaa uuteen Suomi-teemalla sisustettuun toimistoon Bangaloressa

Latest News

Tecnotree, johtava digitaalisten liiketoiminnantukijärjestelmien (BSS) toimittaja, muutti äskettäin uuteen Suomi-teemalla sisustettuun toimistoon. Uuden toimiston avajaisten kunniavieraana ja toimiston virallisena avaajana toimi Suomen Intian suurlähettiläs Ritva Koukku-Ronde. Nykyisen pandemiatilanteen vuoksi, ja COVID-19 sääntöjen mukaisesti, henkilökunnan läsnäoloa avajaistilaisuudessa oli rajoitettu.

Rouva Koukku-Ronde oli hyvin vaikuttunut uudesta toimitilasta ja sanoi puhuessaan osallistujille: "Olen hyvin vaikuttunut siitä, mitä olen oppinut Tecnotreestä vierailuni aikana. Teidän historianne on ehdottomasti hieno menestystarina ja jotain, joka resonoi täysin Suomen historiaan, jossa pyrimme aina olemaan pari askelta edellä kehityksessä”.

Tapahtuman aikana Tecnotreen toimitusjohtaja Padma Ravichander sanoi: "Uusi moderni toimistomme on jatkoa Tecnotreen "asiakas ensin"-filosofialle, ja uuden toimitilan tarkoituksena on tukea meitä rakentamaan entistä parempia maailmanluokan tuotteita futuristisille operaattoriasiakkaillemme. Tässä toimipisteessä toimiva Tecnotreen suurin tutkimus- ja tuotekehityskeskus, keskittyy muun muassa tekoälyn ja koneoppimisen hyödyntämiseen uuden sukupolven BSS tuoteperheessä. Innovatiivinen suomalainen muotoilu on vahvasti mukana arvoisaamme ja näin myös kaikissa tuotteissamme, mukaan lukien palvelunhallintatuotteemme, jotka toimivat vahvana pilarina meidän operaattoriasiakkaillemme ja mahdollistavat korkean saatavuusasteen palvelut loppuasiakkaille".

Toimitusjohtaja lisäsi lisäksi: "Viime vuonna saimme kaikki toimituksemme valmiiksi aikataulun mukaisesti näissä poikkeuksellisissa etätyöolosuhteissa. Uusi toimisto parantaa joustavuuttamme edelleen ja auttaa meitä parantamaan kilpailukykyämme”.

Tecnotree ilmoitti äskettäin vuoden 2020 taloudellisista tuloksistaan, jossa kaikki vertailuluvut osoittavat vankkaa kasvua. Yhtiö sai viime vuonna lukuisia tunnustuksia, kuten ”Great Place to Work” -sertifikaatin, Financial Times -raportin tunnustuksen yhdeksi Euroopan osallistavimmista yrityksistä, Gold Badge for Open APIs TM -foorumista ja monia muita.

Jos haluat tietää meistä lisää vieraile Tecnotree.

LISÄTIETOJA:
Padma Ravichander, toimitusjohtaja
puh. +97 156 414 1420
www.tecnotree.com

TIETOJA TECNOTREESTA

Tecnotree on maailmanlaajuinen tietoliikenteen IT-ratkaisujen toimittaja tuotteiden, asiakkaiden ja laskutuksen hallintaan. Tecnotree auttaa viestintäpalvelujen tarjoajia muuttamaan liiketoimintaansa kohti digitaalisten palvelujen markkinapaikkaa. Tecnotree antaa palveluntarjoajille mahdollisuuden kaupallistaa palvelupaketteja, tarjota henkilökohtaisia käyttäjäkokemuksia ja lisätä arvoa koko asiakkaan elinkaaren ajan. Tecnotree palvelee noin 90 palveluntarjoajaa noin 70 maassa. Tecnotree on listattu NASDAQ Helsingin päälistalla kaupankäyntitunnuksella TEM1V.