Claro laajentaa Tecnotree - kumppanuutta pp-in jarjestelman virtualisointi - hankeella li 10 Mtilaajalle keski - Amerikassa

Latest News

Suomi, 15. joulukuuta 2020: Tecnotree, maailmanlaajuinen telealan BSS-järjestelmien toimittaja, on tänään ilmoittanut laajennetusta kumppanuudesta América Móvil -konserniin kuuluvan teleyrityksen Claron kanssa. Tecnotree toteuttaa 10 milj. tilaajan ennakkomaksujärjestelmän virtualisoinnin. Järjestelmä palvelee kahta suurinta Keski-Amerikan maata ja nopeuttaa merkittävästi digitaalista muutosta alueella. Virtualisointiprojektin myötä Claro siirtyy nykyisestä keskitettyihin palvelimiin pohjautuvasta laitteistosta täysin virtualisoituun Tecnotreen Pre-Paid Intelligent Network -järjestelmään (PPIN), ja luo perustan 5G yhteensopiville pilvi- ja tapahtumapohjaisille laskutusjärjestelmille.

Valmistuttuaan tämä projekti tuo uusinta tekniikkaa, arkkitehtuuria ja toimintoja Claron asiakkaille Keski-Amerikassa. Uuden joustavan skaalautuvuuden ansiosta Claro pystyy sopeutumaan lisääntyneisiin kapasiteettitarpeisiin tarvitsematta asentaa ylimääräisiä tai erilaisia laitteita, mikä vähentää merkittävästi käyttökustannuksia (OPEX) sekä lisää tehokkuutta ja tuottavuutta.

Tämä kumppanuus on osoitus Tecnotreen pitkäaikaisesta suhteesta Claro-konserniin ja on viimeisin tapahtuma monista yhteistä digitaaliseen transformaatioon liittyvistä yhteistyöhankkeista. Tämä uusi sopimus vahvistaa entisestään Tecnotreen asemaa Keski-Amerikassa johtavana BSS-järjestelmien toimittajana.

Tecnotreen Latinalaisen Amerikan johtaja Armando Martinez sanoo: "Covid-19 on nopeuttanut merkittävästi digitaalista transformaatiota alueella ja sen seurauksena yritysten on sopeuduttava tukemaan virtuaalisempaa maailmaa. Olemme iloisia siitä, että pystymme tuotteillamme tarjoamaan tähän muutokseen ratkaisuja, kuten virtualisoinnin yli 10 000 000 tilaajalle Keski-Amerikassa.

Kun yhä useampi Tecnotreen tuotteista perustuu integroituihin digitaalisiin prosesseihin, ja yritykset pystyvät näin hyötymään automatisoinnista ja digitalisoinnista, mikä säästää pitkällä aikavälillä kustannuksia ja lisää samalla merkittävästi tehokkuutta ja tuottavuutta. "

LISÄTIETOJA:
Padma Ravichander, toimitusjohtaja
puh. +97 156 414 1420
www.tecnotree.com

ABOUT TECNOTREE

Tecnotree on kansainvälinen teleoperaattoreiden IT-ratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa ratkaisuja palveluiden, asiakkaiden ja laskutuksen hallintaan. Tecnotree auttaa tietoliikennepalvelujen tarjoajia kehittämään liiketoimintaansa kohti digitaalisten palvelujen markkinapaikkoja. Tecnotreen ratkaisujen avulla operaattorit voivat tarjota yksilöllisiä palvelupaketteja, parantaa asiakaskokemusta ja kasvattaa lisäarvoa asiakkaidensa elinkaaren kaikissa vaiheissa. Yhtiöllä on yli 1100 työntekijää, jotka palvelevat maailmanlaajuisesti noin 90 operaattoria yli 70 eri maassa. Yhtiön osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:n päälistalla tunnuksella TEM1V.