Tecnotree tuo markkinoille älykkään lompakon digitaalisille palveluntarjoajille - Tecnotree Sparkin

Latest News

Suomi, 1 helmikuu 2020: Tecnotree, televiestinnän yritystukijärjestelmien maailmanlaajuinen toimittaja, on tänään lanseerannut älykkään lompakon Tecnotree Sparkin, joka on suunniteltu uudistamaan ja nykyaikaistamaan maksu- ja palvelusektoria. Tecnotree Spark on fintechin hallitsevia trendejä vastaava maksualusta, joka yhdistää tilaajat, yritykset ja yhteistyökumppanit.

Aikana, jolloin sekä kiinteät että matkapuhelinoperaattorit osoittavat valtavaa kykyä innovointiin ja ketteryyteen, palveluntarjoajat tarvitsevat alustoja, jotka tarjoavat yhdistetyn, henkilökohtaisen digitaalisen lompakon ja ekosysteemikokemuksen sekä nykyisille että mahdollisille uusille asiakkaille. Kun kuluttajat ja yritykset panostavat digitaalisiin palveluihin enemmän kuin koskaan ennen, Tecnotree Sparkin lanseeraaminen osoittaa yrityksen kyvyn vastata vaatimuksiin nopeasti, ketteryydellä ja erinomaisella toiminnalla.

Innovatiivinen alusta koostuu neljästä avainkomponentista: Digitaalinen lompakko, Digitaalinen pankkitoiminta, Älykkäiden palveluiden kiihdytin ja Surge Microservices Accelerator. Tecnotreen yhdistetty 5G-latauskehys, joka on kriittinen eriytettyjen hinnastojen ja niputtamisen tukemisessa, sekä Lisäksi tekoälyn mahdollistavat oivallukset ja suositukset voidaan myös integroida. Alustalla on maailmanluokan tietoturva, jossa on hyödynnetty teollisuuden vahvuussalaustekniikoita, monivaiheisia todennusmenetelmiä mukaan lukien biometrinen tunnistus, sekä petosten ja riskien varhainen havaitseminen tekoälyä tukevien algoritmien ja väärinkäytön estävän kirjausketjun kautta blockchain-infrastruktuurin kautta.

Tecnotree Spark tarjoaa ratkaisun, jonka avulla tilaajat voivat itse koota digitaaliset lompakkonsa, pankkipalvelunsa, kanta-asiakaspisteet ja paljon muuta yhteen keskitettyyn paikkaan, mahdollistaen myös pääsyn rahoituspalveluihin tien päällä. Kaiken kokoiset yritykset voivat isännöidä tuotteitaan ja palveluitaan digitaalisen verkkokaupan markkinoilla, mikä antaa heille mahdollisuuden tavoittaa uusia asiakaskuntia. Telekommunikaatiokumppanit ovat myös yhteydessä tähän ekosysteemiin käyttöönoton, älysopimusten ja maksujen avulla.

Tecnotree Spark tarjoaa mobiilirahoituspalveluille ennennäkemättömän digitalisaation, jota teknologian ja datan lähentyminen vauhdittaa. Se tarjoaa operaattoreille uusia mahdollisuuksia tarjoamalla ennennäkemättömän lisäarvon asiakkailleen ylivoimaisen omnichannel-kokemuksen kautta.

"Tänään olemme tyytyväisiä vastaamaan markkinoiden tarpeeseen fintech-ratkaisulle, joka heijastaa nykyisen pandemian aiheuttamia haasteita. Tecnotree Spark tulee auttamaan operaattoreita maksimoimaan asemansa digitaalisten palvelujen tarjoajina, parantamaan asiakaskokemusta ja tulomahdollisuuksia työkaluilla, joilla voidaan rakentaa täysi 360-kumppaniekosysteemi. " - sanoo Tecnotree Corporationin toimitusjohtaja Padma Ravichander.

LISÄTIETOJA:
Padma Ravichander, toimitusjohtaja
puh. +97 156 414 1420
www.tecnotree.com

ABOUT TECNOTREE

Tecnotree on kansainvälinen teleoperaattoreiden IT-ratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa ratkaisuja palveluiden, asiakkaiden ja laskutuksen hallintaan. Tecnotree auttaa tietoliikennepalvelujen tarjoajia kehittämään liiketoimintaansa kohti digitaalisten palvelujen markkinapaikkoja. Tecnotreen ratkaisujen avulla operaattorit voivat tarjota yksilöllisiä palvelupaketteja, parantaa asiakaskokemusta ja kasvattaa lisäarvoa asiakkaidensa elinkaaren kaikissa vaiheissa. Yhtiö palvelee noin 90 operaattoria yli 70 eri maassa. Yhtiön osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:n päälistalla tunnuksella TEM1V.