Dubai Sports Council (DSC) allekirjoitti yksinoikeudellisen teknologiakumppanuussopimuksen Tecnotreen kanssa

Latest News

Dubai, UAE. Tecnotree, globaalisti toimiva teknologia toimittaja, ilmoitti 19. lokakuuta GITEX Globalin tapahtuman yhteydessä, että Dubai Sports Council (DSC) on valinnut Tecnotreen teknologia- ja ekosysteemitoimittajaksi. Sopimuksen allekirjoittivat DSC:n pääsihteeri, Saeed Mohammed Hareb, ja Tecnotreen CEO, Padma Ravichander. Tilaisuutta olivat todistamassa HE Hamad Obaid Al Mansoori, UAE:n digitaalisen valtuuston päällikkö ja Dubai Digitalin johtaja, sekä Nasser Aman Al Rahma, Dubai Sports Councelin apulaispääsihteeri ja lisäksi mm. arvovaltaiset edustajat yrityksistä Du ja Etisalat. Tällä monivuotisella sopimuksella Tecnotree toimittaa B2B2X 5G yhteensopivan alustan, joka automatisoi DCS:n IT infrastruktuuria mahdollistaen monipuolisen uuden ajan käyttäjäkokemuksen urheilun faneille ja muille ekosysteemin toimijoille, mukaan lukien tapahtumajärjestäjät, urheiluareenat, laitetoimittajat, laitteet, valmentajat jne.

Tecnotree Moments on ainutlaatuinen uuden teknologian alusta, jonka avulla telco-operaattorit pystyvät kaupallistamaan OTT-mediapalvelut. Dubai Sports Council kehittää ja järjestää kokonaisvaltaisia urheilutapahtumia Dubain alueella, ja on valinnut Tecnotree Moments alustan infrastruktuurin ja prosessien automatisointiin. Tämä automatisointi käsittää lipunmyynnin, e-sports turnaukset, korkealaatuisen video streemauksen, valmennukseen ja harjoitteluun liittyvät tilauspalvelut, kuntosalien - ja kylpylöiden tilauspalvelun, sekä myös sponsorien hallinnan.

Saeed Mohammed Hareb sanoo: "Olemme tyytyväisiä allekirjoittaessamme tämän yksinoikeudellisen yhteistyösopimuksen Tecnotreen, arvostetun digitalisointikumppanimme kanssa. Viime vuosina olemme nähneet teknologian valtaavan alaa urheilusektorilla, ja teknologian edelleen kehittyessä on odotettavissa vielä suurempia muutoksia urheilun digitalisoitumisessa."

’Padma Revichander, Tecnotree Oyj:n CEO kommentoi: "DSC ja Tecnotree yhteistyö on erittäin jännittävä mahdollisuus ja merkki uudesta aikakaudesta, jossa markkinat muuttuvat kiihtyvällä nopeudella. Tämä vahvistaa strategiamme ja visiomme urheilun ja teknologian lähentymisestä ja uusien digitaalisten, urheiluun liittyvien ekosysteemien syntymisestä. Tecnotree Moments alusta yhdistää digitaalisen identiteetin, tilauspalvelun ja kumppanien elinkaaren hallinnan, ja näin mahdollistaa DSC:lle liikevaihdon kasvattamisen, taaten samalla saumattoman asiakaskokemuksen tässä uudessa kumppanuus ekosysteemissä, jonka luomme yhdessä."

LISÄTIETOJA:
Padma Ravichander, toimitusjohtaja
puh. +97 156 414 1420
www.tecnotree.com

ABOUT TECNOTREE

Tecnotree on kansainvälinen teleoperaattoreiden IT-ratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa ratkaisuja palveluiden, asiakkaiden ja laskutuksen hallintaan. Tecnotree auttaa tietoliikennepalvelujen tarjoajia kehittämään liiketoimintaansa kohti digitaalisten palvelujen markkinapaikkoja. Tecnotreen ratkaisujen avulla operaattorit voivat tarjota yksilöllisiä palvelupaketteja, parantaa asiakaskokemusta ja kasvattaa lisäarvoa asiakkaidensa elinkaaren kaikissa vaiheissa. Yhtiö palvelee noin 90 operaattoria yli 70 eri maassa. Yhtiön osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:n päälistalla tunnuksella TEM1V.