Tecnotree allekirjiotti toimitussopimuksen 15 Miljoonan tilaajan reaaliaikaisen laskutusjarjestelman virtualisoinnista

Latest News

Tecnotree, telealan BSS järjestelmien globaali toimittaja, on allekirjoittanut toimitussopimuksen reaaliaikaisen laskutusjärjestelmän digitalisoinnista suuren Latinalaisen Amerikan teleoperaattorin kanssa.

Kuusi alueen maata kattava sopimus siirtää yli 15 miljoonaa matkapuhelinkäyttäjää Väli- ja Etelä-Amerikassa pilvipohjaiseen ja virtuaaliseen laskutusjärjestelmään. Tämä projekti mahdollistaa IoT- ja 5G-pohjaisten palvelujen laskutuksen nykyisten LTE- ja 3G-järjestelmien tarjoamien palvelujen lisäksi. Tämä uusi reaaliaikainen laskutusjärjestelmä (OCS) nopeuttaa merkittävästi alueen digitaalista transformaatiota, modernin arkkitehtuurin ja teknologian päälle rakanetuilla innovatiivisilla palveluilla.

Tecnotreen Latinalaisen Amerikan johtaja Armando Martinez sanoo: ”Olemme iloisia voidessamme toimittaa tämän uuden virtualisoidun reaaliaikaisen laskutusjärjestelmän. Maailma on muuttumassa yhä digitaalisemmaksi, ja kuluneen vuoden aikana televiestinnän digitaalinen transformaatio on edennyt kiihtyvällä vauhdilla. Kun 5G: n ja esineiden internetin on määrä lisääntyä koko alueella, voimme tämän uudistuksen avulla mahdollistaa sen, että operaattori voi kaupallistaa tämän uuden teknologian mahdollistamia palveluja.

Mikropalvelupohjainen arkkitehtuuri ja virtualisointi vähentää huomattavasti käyttökustannuksia skaalautuvuuden ja joustavan integraation avulla. Uusi järjestelmä mahdollistaa myös uusien palvelujen implementoinnin ja kaupallistamisen huomattavasti aikaisempaa nopeammin parantaen näin operaattorin kilpailukykyä alueella. Uusi arkkitehtuuri mahdollistaa joustavan kapasiteetin kasvattamisen, sekä parantaa liiketoiminnan jatkuvuutta sisäänrakennettujen edistyneiden toipumismekanismien avulla.

LISÄTIETOJA:
Padma Ravichander, toimitusjohtaja
puh. +97 156 414 1420
www.tecnotree.com

TIETOJA TECNOTREESTA

Tecnotree on maailmanlaajuinen tietoliikenteen IT-ratkaisujen toimittaja tuotteiden, asiakkaiden ja laskutuksen hallintaan. Tecnotree auttaa viestintäpalvelujen tarjoajia muuttamaan liiketoimintaansa kohti digitaalisten palvelujen markkinapaikkaa. Tecnotree antaa palveluntarjoajille mahdollisuuden kaupallistaa palvelupaketteja, tarjota henkilökohtaisia käyttäjäkokemuksia ja lisätä arvoa koko asiakkaan elinkaaren ajan. Tecnotree palvelee noin 90 palveluntarjoajaa noin 70 maassa. Tecnotree on listattu NASDAQ Helsingin päälistalla kaupankäyntitunnuksella TEM1V.