9Mobile valitsee Tecnotreen korvaamaan roaminglaskutusratkaisun

 

Latest News

Tecnotree, telealan BSS järjestelmien globaali toimittaja on ilmoittanut, että Nigerian johtava teleoperaattori 9Mobile on valinnut Tecnotreen korvaamaan operaattorien välisen roaminglaskutusjärjestelmän.

9Mobile, joka tunnetaan nimellä Emerging Markets Telecommunication Services (EMTS), palvelee tällä hetkellä noin 13 miljoonaa tilaajaa. EMTS kehittää palvelujaan tarjoamalla SaaS-pohjaisia palveluratkaisuja yritysasiakkaille Nigeriassa ja muualla.

Tecnotreen roaminglaskutusjärjestelmä on käytössä useilla eri operaattoreilla maailmanlaajuisesti roaming laskutuksen selvityksissä ja tilityksissä. Tecnotreen roaminglaskutusjärjestelmä ”Wholesale Billing System” (WBS), auttaa 9Mobileä yksinkertaistamaan kumppaniekosysteemiä, mukaan lukien uusien operaattorikumppaneiden ja uusien roamingpalveluiden käyttöönoton. Ratkaisu mahdollistaa myös reitityksen kustannusoptimoinnin, analyysin ja dynaamiseen provisioinnin avulla. Järjestelmä auttaa operaattoreita kasvattamaan roamingliiketoimintaansa tukemalla useita liiketoiminta-alueita, mahdollistamalla liiketoiminnan 360 asteen tarkastelun, mukaan lukien asiakaskohtaisen roaming liikevaihdon ja kustannukset kattavan mittariston.

Tecnotreen toimitusjohtaja Padma Ravichander sanoo: "Tecnotreen roaminglaskutusjärjestelmä tarjoaa EMTS:lle joustavuutta ja skaalautuvuutta yhteistyöhön palveluntarjoajien kanssa roamingtulojen jakamista varten. Järjestelmä ratkaisee monia ajankohtaisia roamingliiketoimintaan liittyviä ongelmia, kuten tulovuodot, erot kumppaneiden selvitysraporttien välillä, sekä joustavuuden puutteen. Järjestelmä mahdollistaa joustavan uusien liiketoimintaprosessien käyttöönoton ja järjestelmien yhdenmukaistamisen ottaen huomioon kaikki CSP-skenaariot ja erityyppiset tapahtumat.”

”Tämän toimituksen myötä EMTS, sekä myös kumppani operaattorit, tulevat nauttimaan saumattomasta käyttäjäkokemuksesta, samalla tehostaen toimintaansa. Mikä tärkeintä, Tecnotreen WBS on yhteensopiva useiden eri teknologioiden kanssa, ja operaattoreilla ei ole jatkossa tarvetta investoida useisiin eri järjestelmiin. Tämä auttaa edelleen vähentämään CapExiä ja OpExiä ”, hän lisäsi.

LISÄTIETOJA:
Padma Ravichander, toimitusjohtaja
puh. +97 156 414 1420
www.tecnotree.com

ABOUT TECNOTREE

Tecnotree on kansainvälinen teleoperaattoreiden IT-ratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa ratkaisuja palveluiden, asiakkaiden ja laskutuksen hallintaan. Tecnotree auttaa tietoliikennepalvelujen tarjoajia kehittämään liiketoimintaansa kohti digitaalisten palvelujen markkinapaikkoja. Tecnotreen ratkaisujen avulla operaattorit voivat tarjota yksilöllisiä palvelupaketteja, parantaa asiakaskokemusta ja kasvattaa lisäarvoa asiakkaidensa elinkaaren kaikissa vaiheissa. Yhtiö palvelee noin 90 operaattoria yli 70 eri maassa. Yhtiön osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:n päälistalla tunnuksella TEM1V.