Zain South Sudan valitsee Tecnotreen strategiseksi kumppaniksi digitaaliseen BSS-transformaatioon

Latest News

Viitaten Tecnotreen 21.3.2022 klo 11.15 (EET) julkaisemaan pörssitiedotteeseen

Tecnotree, suomalainen globaalisti toimiva digitransformaatioratkaisujen toimittaja, joka palvelee viestintäpalvelutoimittajia (”CSP”) ja digipalvelutoimittajia (”DSP”), tiedotti voittaneensa yhden suurimmista digitaalisista transformaatioprojekteista palkitulla BSS (Business Support Systems) tuoteperheellään. Lähi-idän ja Afrikan alueen johtava telepalvelujen tarjoaja Zain Group on valinnut Tecnotreen kumppanikseen Etelä-Sudanin toiminnoissaan.

Toimitussopimuksen mukaisesti Tecnotree toimittaa kattavan valikoiman BSS tuoteperheen tuotteita ja tukipalveluja. Ratkaisujen käyttöönotto tarjoaa Zain South Sudanille uusia kyvykkyyksiä, pitäen sisällään Advance Customer Experience-, Quick Time-to-market Product Catalogue-, sekä Convergent Billing and Charging -ratkaisut osana kokonaisratkaisua. Tecnotreen tuotteet ja ratkaisut vauhdittavat Zainin transformaatiomatkaa digitalisoimalla heidän nykyiset, vanhempaan teknologiaan pohjautuvat tuotteet ja BSS-infrastruktuurin ja tekemällä niistä 5G-valmiita. Tecnotreen palkittu BSS-tuoteperhe yhdessä Tecnotreen laaja-alaisen, yli neljän vuosikymmenen kansainvälisen kokemuksen kanssa auttavat teleoperaattoria parantamaan toiminnan tehokkuutta, ylläpitämään nopeaa kasvua ja uudelleenmäärittämään yhtiön asiakaskokemuksen.

Zain South Sudanin toimitusjohtaja Khalid Abdalla kommentoi hanketta: ”Odotamme innolla yhteistyötä Tecnotreen kanssa BSS-infrastruktuurimme päivittämiseksi ja digitalisaatiostrategiamme käynnistämiseksi. Tecnotreen tuotteiden ja ratkaisujen käyttöönotto on ensimmäinen askel kohti tehokkaampia liiketoimintaprosesseja sekä tavoitettamme tarjota innovatiivisia palveluita asiakkaillemme.

Tecnotreen toimitusjohtaja Padma Ravichander toteaa seuraavasti: ”Olemme iloisia voittaessamme hankkeen, ja samalla innokkaita käynnistämään muutosmatkan yhdessä Zain South Sudanin kanssa. Yhteistyö on osoitus Tecnotreen kasvusta ja laajentumisesta, sekä sitoutumisestamme käyttää markkinalla toimiviksi todistettuja tuote- ja palvelumallejamme laadukkaan digitaalisen kokemuksen tarjoamiseksi. Tämä on jälleen uusi luku menestystarinaamme ja motivoi meitä jatkamaan ensiluokkaisten tuotteiden ja ratkaisujen tarjoamista asiakkaillemme.

Tecnotree osallistuu lisenssitoimituksiin sekä käyttöönotto- ja ja tukipalvelujen toimittamiseen. Tecnotree on saanut tilauksia samalta operaattorilta jo viime vuonna, ja tämä uusi tilaus vahvistaa suhdetta yhtiöiden välillä sekä avaa väyliä tulevaisuuden varalle.

LISÄTIETOJA:
Padma Ravichander, toimitusjohtaja
puh. +97 156 414 1420
www.tecnotree.com

Tecnotree lyhyesti

Tecnotree on ainoa kokonaisvaltaisten, digitaalisten liiketoiminnan hallintaratkaisujen (full stack) toimittaja operaattorikentässä. Tecnotreellä on yli 40 vuoden kokemus, sekä todistettu kyky toimittaa ratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaiden toiminnan digitalisoinnin. Avoimeen lähdekoodiin perustuvat tuotteet ja ratkaisut kattavat koko liiketoimintaprosessin (tilauksesta rahaksi), ja tilausten hallintapalvelut, niin teleoperaattoreille, kuin myös muille peruspalvelujen tarjoajille. Tecnotreen tuotteista ja sovellusalustoista hyötyy yli 800 miljoonaa tilaajaa maailmanlaajuisesti. Tecnotree on listattu Nasdaq Helsingissä (TEM1V). Lisätietoja osoitteessa www.tecnotree.com.

Zain South Sudan lyhyesti

Zain South Sudan on yksi Etelä-Sudanin suurimmista teleoperaattoreista, joka palvelee yli 1 050 000 asiakasta. Matkapuhelinoperaattori on osa Zain Groupia, joka on maailman neljänneksi suurin viestintäpalveluntarjoaja (CSP). Sillä on toimintaa kahdeksassa maassa. Zain Groupin tavoite on olla johtava tieto- ja viestintätekniikkatoimittaja ja digitaalisen elämäntyylin tarjoaja toimialueellaan. Yhtiö on listattu Kuwaitin pörssissä (kaupankäyntitunnus: ZAIN).