on valinnut Tecnotreen strategiseksi kumppaniksi toteuttamaan yritysten digitalisointia

Latest News

Suomi, 10. joulukuuta 2020: Lisäyksenä pörssitiedotteeseen 30. kesäkuuta 2020, Tecnotree, globaali digitaalisten BSS järjestelmien toimittaja, ilmoittaa strategisesta kumppanuudesta Kuwait Telecommunications Company - stc: n kanssa. stc on yksi globaaleja johtavia operaattoreita, ja haluaa tarjota asiakkailleen digitaalisia ja innovatiivisia palveluja hyödyntäen moderneja digitaalisia alustoja. Ensivaiheessa yhteistyö kattaa stc: n Enterprise Digitalization Program (EDP) -palvelun. Digitaalinen muutoshanke tarjoaa stc:n yritysasiakkaille saumattoman ja yksilöllisen omnichannel kokemuksen.

stc kertoo lausunnossaan, että kumppanuus Tecnotreen kanssa on merkittävä askel kohti yrityksen visiota tulla johtavaksi digitaalisten palvelujen tuottajaksi innovatiivisissa telepalveluissa ja -alustoissa koko alueella. Tecnotreen edistykselliset ja innovatiiviset digitaaliset järjestelmät parantavat stc:n asiakkaiden asiakaskokemusta, ja liiketoimintaprosessien digitalisaation myötä myös asiakaspalvelu nopeutuu huomattavasti.

EDP: n toimituksen myötä stc: n vanha BSS-infrastruktuuri korvataan uudella ja modernilla arkkitehtuurilla, joka hyödyntää avoimia ja standardoituja rajapintoja. Näin stc voi nopeasti ottaa käyttöön uusia palveluja ja integroida vaivattomasti myös kolmansien osapuolten digitaalisia palveluja osaksi omaa palvelutarjontaansa.

Tecnotreen laaja globaali kokemus digitaalisista transformaatioprojekteista tuki tätä päätöstä strategisen kumppanin valinnassa. Tecnotree pystyy toimittamaan transformaatiossa tarvittavat ainutlaatuiset toiminnallisuudet Digital BSS Suite 5 -tuotteidensa kautta. Tämä tuotevalikoima sisältää palkitun Tecnotree Surge, Digital Accelerator Platformin, jonka TM Forum -sertifioitujen avoimien rajapintojen kautta tarvittavat integraatiot pystytään toteuttamaan nopeasti. Yhteistyö auttaa stc:tä tarjoamaan jatkossa tulevaisuuden digitaalisia palveluja ja parantamaan asemaansa digitaalisten ratkaisujen toimittajana alueella.

stc: n teknologiajohtaja, insinööri Fahad Abdulrahman Al Ali, ilmaisi olevansa erittäin tyytyväinen tästä strategisesta kumppanuudesta, jonka kautta yritys pystyy lisäämään 5G verkon ominaisuuksia hyödyntävien digitaalisten palvelujen tarjontaa asiakkailleen.

Hän lisäsi: "Uusien digitaalisten palvelujemme kautta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parannettuja ratkaisuja ja nopeuttamaan älykkäiden sovellusten käyttöönottoa. Tämä hanke on osa stc: n tavoitetta tarjota yritysasiakkailleen jatkuvasti uusia ratkaisuja, jotka helpottavat toiminnan digitalisointia ja siitä seuraavaa tuottavuuden ja toiminnan tehokkuuden lisääntymistä".

Tässä muutosprojektissa stc: n nykyiset järjestelmät modernisoidaan uusimman IT-arkkitehtuurin mukaisiksi avoimiksi järjestelmiksi ja digitaalisiksi prosesseiksi, jotka mahdollistavat saumattoman ja samalla yksilöllisen monikanavaisen asiakaskokemuksen. Muutoksen myötä stc on tulevaisuudessa myös digitaalinen ICT-toimija ja integraattori, samalla kun se laajentaa palveluitaan ja ratkaisujaan mobiilien palvelujen ulkopuolelle.

Tecnotreen toimitusjohtaja Padma Ravichander kommentoi strategista kumppanuutta. ”Olemme todella tyytyväisiä siitä, että stc valitsi meidän Digitaalisen BSS tuoteperheen toteuttaakseen heidän digitaalisen transformaationsa. Globaalina digitalisaation edelläkävijänä he ovat nähneet, että digitalisaatiosta on tullut keskeinen välttämättömyys nykypäivän kilpaillulla telealalla. Odotamme innolla TM Forum Gold-Badge -sertifioitujen tuotteidemme ja vuosien globaalin digitaalisen muutoskokemuksen hyödyntämistä auttaaksemme stc: tä nousemaan johtajaksi digitaalisessa ekosysteemissä.

LISÄTIETOJA:
Padma Ravichander, toimitusjohtaja
puh. +97 156 414 1420
www.tecnotree.com