Tecnotree toimitti Mauritius Telecomille liiketoiminnan tukijärjestelmän

Tietoliikennealan kattavia ratkaisujen tarjoava suomalainen Tecnotree on toimittanut liiketoiminnan digitaalisen BSS-tukijärjestelmän Mauritius Telecomille. Mauritiuksen johtavalle teleoperaattorille räätälöity ratkaisu helpottaa Mauritius Telecomin asiakkaiden kiinteän tietoverkon, IPTV:n ja laajakaistapalvelujen käyttöönottoa sekä parantaa samalla verkkopalveluiden käyttökokemusta.

Mauritiukselle toimitetun digitaalisen Multi-play BSS -alustaratkaisun avulla Mauritius Telecom pystyy tarjoamaan kaikille liiketoiminta-alueilleen täysin uudenlaisen integroidun ja digitaalisen käyttökokemuksen. Ratkaisu perustuu Tecnotree AgilityTM -palvelutuotteisiin* ja se sisältää laskutusjärjestelmän ja asiakkuudenhallinnan järjestelmän kaltaisia sovelluksia. Tecnotreen rakentaman liiketoiminnan tukijärjestelmän avulla Mauritius Telecom on jo pystynyt nopeuttamaan uusien Multy-play -tuotepakettien luomista ja käyttöönottoa sekä vähentämään tilausten hallinnan monimutkaisuutta.

”Uuden järjestelmän suunnittelu ja toteuttaminen ei varmasti ole millään alalla yksinkertaista, mutta operaattorit ovat erityisen haastavia. Tässä on pitänyt ottaa huomioon useiden eri palvelumalliemme asiakassegmentit sekä nykyaikaisten verkkopalvelujen vaatimukset ja monimutkaisuuden. Tecnotreen alustaratkaisun myötä meillä on nyt 360-asteen näkymä asiakkaisiimme, minkä avulla voimme palvella heitä entistä paremmin. Uusi järjestelmä on Mauritiuksella alku aivan uudenlaiselle palvelu- ja tehokkuustasolle”, kiittää Mauritius Telecomin IT-päällikkö Virendra Kumar Bissoonauth Tecnotreen tiimiä onnistuneesta käyttöönotosta.

”Olemme iloisia yhteistyöstämme Mauritius Telecomin kanssa tällä digitaalisella muutosmatkalla, jonka tarkoituksena on tuottaa kuluttajille maailmanluokan asiakaskokemus. Sen pystyimme toteuttamaan Tecnotree AgilityTM BSS -ratkaisulla, jonka avulla olemme menestyksekkäästi vaihtaneet asiakas- ja laskutusjärjestelmiä jo useille eri operaattoreille, tuottaen asiakkaille ketteryyttä ja toiminnan tehostamista”, toteaa Tecnotreen toimitusjohtaja Padma Ravichander ja jatkaa: "Odotamme innolla digitalisointiponnistelujen ja kumppanuuden jatkuvan Mauritius Telecomin kanssa.”

 

*Tecnotree AgilityTM -palvelutuotteita ovat My Life Dashboard, Customer Lifecycle Management, Unified Product Catalog, Convergent Billing System, Loyalty & Campaign Management System ja Wholesale Billing