Tecnotree on uusinut ylläpitosopimuksen NetOnen kanssa

Tecnotree on uusinut ylläpitosopimuksen NetOnen kanssa

Tecnotree, kansainvälinen IT-ratkaisujen toimittaja, on tiedottanut tänään, että Zimbabwen valtion omistama tietoliikenneoperaattori NetOne on solminut yhtiön kanssa ylläpitosopimuksen.

Tecnotreen sovellukset ovat vauhdittaneet NetOnen liikevaihdon kasvua ja tuoneet lisäarvoa sen liiketoimintaan vuosien ajan. Jatkuvan, kestävän kasvun varmistamiseksi NetOne on tukeutunut Tecnotreen tarjontaan saadakseen palvelualustalleen jatkuvan tuen ja tuottaakseen maailmanluokan palveluja loppuasiakkailleen.

Uuden sopimuksen mukaan Tecnotree tukee NetOnen postpaid-, prepaid- ja hybridiliittymien tilaajia Tecnotreen palvelualustan kautta sekä yksityisille että yrityksille. Tuettavia Tecnotreen tuotteita ovat Agility Convergent Billing System, Agility Customer Relationship Management, Agility Mediation ja Provisioning system.

“Tecnotreen tavoitteena on tuottaa asiakkailleen aina maailmanluokan palveluja. NetOne on meille tärkeä asiakas ja olemme iloisia siitä, että NetOne on päättänyt jatkaa kumppanuutta kanssamme. Tämä sopimus on osoitus NetOnen luottamuksesta kykyymme auttaa heitä menestymään omassa liiketoiminnassaan”, kertoo Tecnotreen toimitusjohtaja Padma Ravichander.


TECNOTREE LYHYESTI

Tecnotree on maailmanlaajuinen tuotteiden, asiakkaiden ja tulojen hallintaan tarkoitettujen IT-ratkaisujen toimittaja televiestintäalan tarpeisiin. Tecnotree auttaa viestintäpalvelujen toimittajia kehittämään liiketoimintaansa kohti digitaalisten palvelujen markkinoita. Tecnotree antaa palveluntarjoajille mahdollisuuden ansaita rahaa palvelupaketeista, tarjota yksilöllisiä käyttäjäkokemuksia ja tuottaa lisäarvoa asiakkuuden koko elinkaaren ajan. Tecnotree palvelee noin 90:tä palveluntarjoajaa noin 70 maassa. Tecnotree on listattu NASDAQ Helsingin päälistalle kauppakoodilla TEM1V.