Tecnotree aloittaa palvelujen kehittämisyhteistyön iranilaisen avainoperaattorin kanssa

Tecnotree aloittaa palvelujen kehittämisyhteistyön iranilaisen avainoperaattorin kanssa

Sopimus on Tecnotreelle merkittävä, sillä sen arvo on 1,9 miljoonaa US-dollaria ja se vahvistaa jo vakiintunutta yhteistyösuhdetta iranilaisen avainasiakkaan kanssa. Kyseinen asiakas on käyttänyt Tecnotreen liiketoiminnan tukijärjestelmän kaikkia 18:aa tuotetta ja on sitoutunut käyttämään Tecnotreen johtavia Digital BSS 3.0 tuotteita muuntaessaan toimintojaan digitaaliseksi.

"Asiakkaamme on alueella tunnettu innovaattori. Läheinen yhteistyösuhde Tecnotreen kanssa auttaa heitä viemään innovatiivisuutta eteenpäin ja tuomaan uusia digitaalisia kokemuksia heidän tilaajilleen", sanoo Padma Ravichander, Tecnotreen toimitusjohtaja. "Hiljattain käyttöön otettu datapakettien reaaliaikainen tilaushallinta on parantanut heidän tilaajiensa asiakaskokemuksia, ja olimme ilolla mukana siinä toiminnassa."

Palvelujen kehittäminen yhdessä merkitsee sitä, että Tecnotreen liiketoiminnan analyytikot ja tuotantotiimit tulevat olemaan päivittäin tiiviissä yhteistyössä asiakasoperaattorin yrityskäyttäjien kanssa auttaen heitä saavuttamaan kilpailuetua nopeuttamalla uusien palveluiden tuomista markkinoille, mikä tuo asiakkaan liiketoimintaan heti näkyvää hyötyä.

Tecnotree Oyj