Nepal Telecom on valinnut suomalaisen Tecnotreen toimittamaan roaming-laskutuksensa järjestelmän

Suomalainen teleoperaattoreiden it-ratkaisujen toimittaja Tecnotree on valittu toimittamaan Nepal Telecomin mobiiliverkossa tapahtuvien kansainvälisten verkkovierailujen roaming-laskutuksen järjestelmän. Tecnotree toimittaa Nepaliin avaimet käteen -toimituksena Tecnotree Wholesale Billing -järjestelmän, jonka Nepalilaisyhtiö ottaa käyttöönsä vuoden 2019 aikana.

Tecnotree Wholesale Billing -järjestelmän uusi roaming-laskutustoiminto auttaa Nepal Telecomia saamaan uusia roaming-palveluita ja -tuotteita markkinoille aiempaa nopeammin. Järjestelmä mahdollistaa joustavat verkkovierailusopimukset kansainvälisten operaattorikumppaneiden kanssa sekä tarjoaa entistä paremmat mahdollisuudet hallita ja ylläpitää roaming-operaattorikumppanien sopimuksia ja estää myös verkkovierailulaskutusten mahdolliset väärinkäytökset. Tecnotreen toimittaman uusi laskutusjärjestelmä korvaa Nepal Telecomin nykyisen järjestelmän ja se toimitetaan Nepaliin avaimet käteen -periaatteella. Tecnotreen Wholesale Billing -järjestelmä on käytössä maailmanlaajuisesti kahdeksallatoista operaattorilla ja sen avulla käsitellään päivittäin yli kolmea miljardia puhelutietotallennetta (CDR), auttaen operaattoreita tehokkaasti hyödyntämään kansainvälisistä puheluista ja datansiirrosta syntyvää välitys- ja verkkovierailulaskutusta.

”Olemme erittäin iloisia siitä, että avainasiakkaamme osoittavat konkreettisesti luottamustaan ​​Tecnotreehen kumppanina, joka mahdollistaa muutoksen. Tecnotreen Roaming-laskutukseen perustuva Wholesale Billing-järjestelmä auttaa Nepal Telecomia hallitsemaan suoraan verkkovierailuyhteyksiä strategisesti tärkeillä kumppaneillaan ja lisää samalla läpinäkyvyyttä ja valvontaa", sanoo Tecnotreen toimitusjohtaja Padma Ravichander.

Tecnotree Oyj


TECNOTREE LYHYESTI

Tecnotree on maailmanlaajuinen tuotteiden, asiakkaiden ja tulojen hallintaan tarkoitettujen IT-ratkaisujen toimittaja televiestintäalan tarpeisiin. Tecnotree auttaa viestintäpalvelujen toimittajia kehittämään liiketoimintaansa kohti digitaalisten palvelujen markkinoita. Tecnotree antaa palveluntarjoajille mahdollisuuden ansaita rahaa palvelupaketeista, tarjota yksilöllisiä käyttäjäkokemuksia ja tuottaa lisäarvoa asiakkuuden koko elinkaaren ajan. Tecnotree palvelee noin 90:tä palveluntarjoajaa noin 70 maassa. Tecnotree on listattu NASDAQ Helsingin päälistalle kauppakoodilla TEM1V.