Tecnotree uusii 1,9 miljoonan euron ylläpitosopimukset merkittävän operaattorin kanssa Iranissa

Tecnotree uusii 1,9 miljoonan euron ylläpitosopimukset merkittävän operaattorin kanssa Iranissa

Tecnotree, kansainvälinen IT-ratkaisujen toimittaja, on saanut Iranissa toimivalta operaattorilta 1,9 miljoonan euron arvoisen sopimuksen toimittamiensa ohjelmistotuotteiden ylläpidosta.

Uusittu ohjelmiston ylläpitosopimus ulottuu kesäkuuhun 2019 ja koskee Tecnotreen avaintuotteiden ylläpitoa, joita ovat Asiakkaan elinkaaren hallinta (Customer Lifecycle Management), Laskutus (Billing), Lojaalisuus- ja kampanjahallinta (Loyalty & Campaign Management), Yritysintegraatio (Enterprise Integration), Provisiot (Provisioning) ja Sisällöntuotantoalustat (Content Delivery platforms), jotka auttavat asiakkaita johtamaan omaa liiketoimintaansa menestyksekkäästi.

”Olemme erittäin tyytyväisiä nähdessämme, että nykyiset asiakkaamme turvautuvat ja luottavat Tecnotreehen BSS-avaintuotteidemme toimitusten, toiminnan ja huollon kumppanina”, kertoo Padma Ravichander, Tecnotreen toimitusjohtaja.


TECNOTREE LYHYESTI

Tecnotree on maailmanlaajuinen tuotteiden, asiakkaiden ja tulojen hallintaan tarkoitettujen IT-ratkaisujen toimittaja televiestintäalan tarpeisiin. Tecnotree auttaa viestintäpalvelujen toimittajia kehittämään liiketoimintaansa kohti digitaalisten palvelujen markkinoita. Tecnotree antaa palveluntarjoajille mahdollisuuden ansaita rahaa palvelupaketeista, tarjota yksilöllisiä käyttäjäkokemuksia ja tuottaa lisäarvoa asiakkuuden koko elinkaaren ajan. Tecnotree palvelee noin 90:tä palveluntarjoajaa noin 70 maassa. Tecnotree on listattu NASDAQ Helsingin päälistalle kauppakoodilla TEM1V.