Tecnotree toimittaa VAS-alustan uudelle eurooppalaiselle asiakkaalle

Tecnotree toimittaa VAS-alustan uudelle eurooppalaiselle asiakkaalle

Tecnotree on voittanut tarjouskilpailun VAS-järjestelmän (Value Added Services platform) toimittamisesta eurooppalaiselle asiakkaalle. Uusi virtuaalinen VAS-alusta tukee koko VAS-palvelutarjontaa ja se voidaan liittää suoraan Tecnotreen VAS-tuotteisiin asiakkaan tarpeen mukaisesti.

“VAS-asiakkaamme arvostavat Tecnotreen tuotteiden toimintavarmuutta ja nopeita toimituksia. Lisäksi Tecnotreen tuotteet vastaavat GDPR:n vaatimuksia kaikkialla Euroopassa”, kertoo Vesa-Mati Pekkinen, VAS-liiketoiminnan johtaja.

Tecnotree on viime aikoina päivittänyt useiden VAS-asiakkaidensa järjestelmiä virtuaalisiin alustoihin. Tecnotreen VAS-konsolidointialusta tukee valtaosaa vanhempia VAS-palveluja kuten puhepostia, IVR- ja viestipalveluja samoin kuin uudempia teknologioita kuten SMS-IPGW:tä ja HD-voicea.

Tecnotree Oyj

LISÄTIETOJA:
Vesa-Matti Pekkinen, VAS-liiketoiminnan johtaja
puh. +358 40 5507001
www.tecnotree.com


TECNOTREE LYHYESTI

Tecnotree on maailmanlaajuinen tuotteiden, asiakkaiden ja tulojen hallintaan tarkoitettujen IT-ratkaisujen toimittaja televiestintäalan tarpeisiin. Tecnotree auttaa viestintäpalvelujen toimittajia kehittämään liiketoimintaansa kohti digitaalisten palvelujen markkinoita. Tecnotree antaa palveluntarjoajille mahdollisuuden ansaita rahaa palvelupaketeista, tarjota yksilöllisiä käyttäjäkokemuksia ja tuottaa lisäarvoa asiakkuuden koko elinkaaren ajan. Tecnotree palvelee noin 90:tä palveluntarjoajaa noin 70 maassa. Tecnotree on listattu NASDAQ Helsingin päälistalle kauppakoodilla TEM1V.