Tecnotree Oyj:n toimitusjohtaja
Padma Ravichander
ostaa 15 miljoonaa osaketta
Fitzroy Investments Limitediltä

Latest News

ESPOO, Suomi - Tecnotree: Toimitusjohtaja Padma Ravichander on tänään tehnyt sopimuksen, jonka mukaan Fitzroy Investments Limited ("Fitzroy") myy 15 miljoonaa Tecnotreen osaketta Padma Ravichanderille kauppahinnalla, joka vastaa Nasdaq Helsingin pörssissä noteerattua Tecnotreen osakkeen 10 päivän liukuvaa keskiarvoa. Näiden osakkeiden myynti toteutetaan useissa erissä ja se saatetaan päätökseen syyskuuhun 2022 mennessä. Osapuolet ovat sitoutuneet säännösten mukaisesti tiedottamaan yksittäisten kauppojen toteutumisesta.

“Tecnotree on salkkumme parhaiten tuottanut sijoitus. Tarkoituksenamme on pysyä Tecnotreen suurimpana yksittäisenä osakkeenomistajana ja ylläpitää pitkäaikaista suhdetta Tecnotreehen. Nyt meille kuitenkin tarjoutui strateginen mahdollisuus myydä 15 miljoonaa osaketta Ravichanderille, joka on yksi Tecnotreen viimeaikaisen menestyksen avaintekijöistä. Haluamme tällä kaupalla ilmaista kiitollisuutemme ja sitoutumisemme arvokkaan yhteistyön jatkamiseen Padman kanssa", sanoi Neil Macleod, Fitzroy Investments Limitedin johtaja ja Tecnotreen hallituksen puheenjohtaja.

“Tecnotreen tarkoituksena on viedä suomalaista 5G huipputeknologiaa ja -osaamista maailmalle. Meillä on selkeä kasvustrategia. Luomme yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa kestäviä digitaalisia ekosysteemeitä. Kauppa Fitzroyn kanssa tukee yhteistä pitkän aikavälin sitoutumistamme digitaalisen strategiamme toteuttamiseen”, sanoi Padma Ravichander, Tecnotreen toimitusjohtaja.

LISÄTIETOJA:
Padma Ravichander, toimitusjohtaja
puh. +97 156 414 1420
www.tecnotree.com

Tecnotree lyhyesti

Tecnotree on kokonaisvaltaisten, digitaalisten liiketoiminnan hallintaratkaisujen (full stack) toimittaja operaattorikentässä. Kattava avoimeen lähdekoodiin perustuva tuoteportfoliomme kattaa liiketoimintaprosessit ja tilausten hallintapalvelut, mahdollistaen laajan digitaalisen kehityksen teleoperaattoreiden sekä muiden digitaalisten palveluntarjoajien tarpeisiin.

Tecnotreen tuotteet ja ratkaisut on suunniteltu innovoimaan olemassa olevia ja uusia teknologioita. Ne tarjoavat viestintäpalveluntarjoajille mahdollisuuden kaupallistaa palvelupaketteja yksilöllisten käyttökokemusten saamiseksi. Tecnotree on listattu NASDAQ Helsingin päälistalle kauppakoodilla TEM1V. Tecnotreen tuotteista ja sovellusalustoista hyötyy yli 800 miljoonaa tilaajaa maailmanlaajuisesti.

Tutustu lisää www.tecnotree.com tai sosiaalisen media kanavoista LinkedIn I Facebook I Twitter