Hyvä ulkoistuskumppani kasvattaa operaattorin kilpailuetua

Tecnotree Oyj
Lehdistötiedote
10.4.2013 klo 08.30 

Telealan IT-ratkaisutoimittaja Tecnotreen tänään julkaisema whitepaper kertoo, miten kumppanuus Managed Services -ulkoistuspalveluntarjoajan kanssa kasvattaa teleoperaattorin kilpailuetua.

Koska teleoperaattorimarkkinoilla kilpailu on äärimmäisen kovaa, maailmanlaajuisesti toimivien operaattoreiden olisi osattava tarkasti määritellä ydintoimintonsa ja ulkoistettava muu toiminta parhaille mahdollisille kumppaneille. Yhteistyö ulkoistuskumppanin kanssa tuo operaattoreille skaalaetuja, joiden avulla operatiiviset kustannuksen voidaan pitää kurissa ja palveluiden hintataso kilpailukykyisenä.

Ulkoistuskumppanilla on myös tarjota asiakkailleen laajasti tietoa ja kokemusta ja näiden  kerryttäminen ja ylläpitäminen olisi yksittäiselle operaattorille huomattavan kallista. Siirtyminen tällaiseen toimintamalliin on operaattorille huomattava muutos, ja se vaatiikin huolellista suunnittelua, ulkoistusosaamista sekä kurinalaista hallinnointia.

Tecnotree esittää, että eniten lisäarvoa operaattorille tuo ulkoistuskumppani, jolla on sekä teknistä osaamista että kyky kehittää tukitoimintoja ja parantaa operaattorin palveluita ja tarjoamaa. Lisäksi yhteistyötä voidaan tiivistää ottamalla käyttöön tehokas, maailmanlaajuinen toimitusmalli, joka takaa hyvän lähituen missä päin maailmaa tahansa.

"Operaattorimarkkinoiden kova kilpailutilanne vaatii uuden tavan hallinnoida ja tuottaa liiketoimintakriittisiä ja liiketoimintaa tukevia järjestelmiä. Operaattoreista edelläkävijöitä ovat ne, jotka uskaltava keskittyä ydintoimintoihinsa ja kehittää niistä kilpailuetuja - muun voi hankkia luotettavalta kumppanilta", sanoo Tecnotreen kaupallinen johtaja Ilkka Aura.

Whitepaper on ladattavissa osoitteesta www.tecnotree.com/whitepapers.

 

Lisätietoja
Ingrid Peura, viestintätoimisto Netprofile, puh. (09) 6812 080, info@netprofile.fi 

Tecnotree lyhyesti
Tecnotree on kansainvälinen teleoperaattoreiden IT-ratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa ratkaisuja palveluiden, asiakkaiden ja laskutuksen hallintaan. Tecnotree auttaa tietoliikennepalvelujen tarjoajia kehittämään liiketoimintaansa kohti digitaalisten palvelujen markkinapaikkoja. Tecnotreen ratkaisujen avulla operaattorit voivat tarjota yksilöllisiä palvelupaketteja, parantaa asiakaskokemusta ja kasvattaa lisäarvoa asiakkaidensa elinkaaren kaikissa vaiheissa. Yhtiöllä on yli 1100 työntekijää, jotka palvelevat maailmanlaajuisesti yli 100 operaattoria yli 70 eri maassa. Yhtiön osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:n päälistalla tunnuksella TEM1V. Lisää tietoa yrityksestä osoitteessa www.tecnotree.com

Tecnotree Corporation, Finnoonniitynkuja 7, FIN-02271 Espoo, Finland, Tel +358 9 804 781 | Privacy Statement | Personal Profile

Tecnotree VAT no. FI16515770