Tecnotreen viestintäkumppaniksi telecom-toimialakonkari Mi liberty Lontoosta

Tecnotree Oyj
Lehdistötiedote
20.9.2011 klo 10.00 

 

Tecnotree on valinnut Mi libertyn, viestintään ja markkinointikonsultointiin erikoistuneen lontoolaistoimiston, vastaamaan kansainvälisestä viestinnästä. Alkuvuonna Mobile World Congress 2011 puitteissa tehty ammattitaitoinen ja hyviä tuloksia tuottanut viestintäyhteistyö laajenee näin jatkuvaksi toiminnaksi.

Teleoperaattoreiden ja viestintäpalvelutarjoajien liiketoiminnassa henkilökohtaisen palvelukokemuksen ja tehokkaan asiakaspalvelun merkitys on selvästi kasvanut. Näitä tukevien toimintamallien ja ohjelmistoratkaisujen tuottaminen on Tecnotreen ydinliiketoimintaa. Mi libertyn tehtävänä on rakentaa ja vahvistaa mielikuvaa Tecnotreestä ketteränä, luotettavana ja johtavana digitaalisten markkinapaikkaratkaisujen toimittajana.

Timo Laaksonen, Tecnotreen kehitysjohtaja, kommentoi: “Tecnotree syntyi vuonna 2009, kun Tecnomen ja intialainen ohjelmistoyhtiö Lifetree yhdistyivät. Uuden Tecnotree-brändin, voimassa olevan liiketoimintastrategian ja tuoteratkaisujen tunnettuuden edistämiseksi tarvitaan kuitenkin vielä paljon työtä ja tältä osin odotuksemme Mi libertyn yhteistyölle ovat korkealla.”

Dee Gibbs, toimitusjohtaja, Mi liberty, jatkaa, “Operaattorikentässä asiakaslähtöisen toimintamallin hyötyihin ruvetaan vihdoinkin pääsemään kiinni, kun olemassa olevaa asiakastietoa sovelletaan käyttökokemuksen maksimoimiseksi. Tecnotreen kaltainen yritys on aitiopaikalla luomassa käsitystä ja soveltamassa oppeja siitä, miten teleoperaattorien tulisi kehittää viestintäpalvelujaan tulevaisuuteen. Olemme varmoja, että Tecnotreellä on paljon sanottavaa ja meidän tehtävänämme on tämän tiedon muokkaus ja kommunikointi medialle ymmärrettävään muotoon.”

 

LISÄTIETOJA

Tecnotree
Tatu Tahkokallio, Group Marketing Director, puh. 040 502 6166

Mi liberty
Helen Cough, puh. +44 207 751 4444, tecnotree@miliberty.com 


JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.tecnotree.com
   

Tecnotree lyhyesti

Tecnotree on kansainvälinen operaattoreiden IT-ratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa palveluita ja ratkaisuja veloitukseen, laskutukseen, viestimiseen, asiakkuudenhallintaan ja sisältöliiketoimintaan. Tecnotreen ratkaisujen avulla tietoliikennepalvelujen tarjoajat voivat kasvattaa liiketoimintaansa luomalla digitaalisten palvelujen markkinapaikkoja, ja kasvattaa lisäarvoa asiakkaidensa elinkaaren kaikissa vaiheissa. Tecnotree tunnetaan joustavuudestaan ja sitoutuneisuudestaan. Yhtiöllä on yli 900 työntekijää, jotka palvelevat maailmanlaajuisesti yli 120 operaattoria. Yhtiön osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:n päälistalla tunnuksella TEM1V. Lisää tietoa yrityksestä osoitteessa www.tecnotree.com

Tecnotree Corporation, Finnoonniitynkuja 7, FIN-02271 Espoo, Finland, Tel +358 9 804 781 | Privacy Statement | Personal Profile

Tecnotree VAT no. FI16515770