Tecnotree voitti 14,6 miljoonan dollarin laajennussopimuksen Latinalaisessa Amerikassa

Tecnotree Oyj
Pörssitiedote
6.9.2012 klo 08.30 

Operaattoreiden IT-ratkaisutoimittaja Tecnotree on voittanut laajennussopimuksen merkittävältä latinalaisamerikkalaiselta operaattoriryhmältä. Sopimuksen arvo on 14,6 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria.

Sopimus kattaa toiminnallisuuksien sekä tilaaja- ja liikennemäärien laajennukset Tecnotreen aiemmin toimittamiin järjestelmiin useassa maassa Latinalaisessa Amerikassa. Laajennukset liittyvät ennakkomaksu- ja puhepostijärjestelmiin sekä yrityspalveluiden ja interaktiivisten puhepalveluiden ratkaisuihin. Uuteen sopimukseen liittyvien ratkaisujen toimitus alkaa välittömästi ja jatkuu seuraavien kuukausien ajan.

“Latinalainen Amerikka on kasvava markkina-alue, jossa yhtäaikaisesti kasvavat sekä tilaajamäärät että palveluiden käyttö. Tecnotree on mukana rakentamassa tätä menestystä tekemällä läheistä yhteistyötä merkittävän operaattoriryhmän kanssa ja kasvattamalla liiketoimintamme kasvuodotusten mukana”, toteaa Tecnotreen Latinalaisen Amerikan aluejohtaja Oscar Fernandez.

TECNOTREE OYJ

 

Lisätietoja
Kaj Hagros, toimitusjohtaja, puh. 040 849 1749
Ingrid Peura, viestintätoimisto Netprofile, puh. (09) 6812 080, info@netprofile.fi

Jakelu
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.tecnotree.com

Tecnotree lyhyesti
Tecnotree on kansainvälinen operaattoreiden IT-ratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa palveluita ja ratkaisuja veloitukseen, laskutukseen, viestimiseen, asiakkuudenhallintaan ja sisältöliiketoimintaan. Tecnotreen ratkaisujen avulla tietoliikennepalvelujen tarjoajat voivat kasvattaa liiketoimintaansa luomalla digitaalisten palvelujen markkinapaikkoja, ja kasvattaa lisäarvoa asiakkaidensa elinkaaren kaikissa vaiheissa. Tecnotree tunnetaan joustavuudestaan ja sitoutuneisuudestaan. Yhtiöllä on yli 1000 työntekijää, jotka palvelevat maailmanlaajuisesti yli 100 operaattoria. Yhtiön osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:n päälistalla tunnuksella TEM1V. Lisää tietoa yrityksestä osoitteessa www.tecnotree.com

Tecnotree Corporation, Finnoonniitynkuja 7, FIN-02271 Espoo, Finland, Tel +358 9 804 781 | Privacy Statement | Personal Profile

Tecnotree VAT no. FI16515770