Tecnotree vastaanotti laskutus- ja itsepalvelujärjestelmän päivitystilauksen Afrikasta

Tecnotree Oyj
Lehdistötiedote
14.08.2012 klo 08.30

 

Tecnotree on vastaanottanut tilauksen Afrikan johtavalta monikansalliselta operaattoriryhmältä Tecnotree AgilityTM Convergent Billing ja Customer Care –ratkaisujen päivittämisestä yhden maayhtiön kaikkia liiketoiminta-alueita varten. Tecnotreen aiemmin toimittamiin järjestelmiin lisätään yhtenäinen laskutus- ja itsepalvelutoiminnallisuus palvelemaan matkapuhelinverkon ennakkomaksu- ja laskutusliittymätilaajia, kaikkia kiinteän verkon tilaajia sekä WiMAX- ja ISP-asiakkaita. Kaupan arvon on 1,9 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria.

Yhtenäisen laskutus- ja asiakaspalveluratkaisun avulla operaattori voi ketterämmin myydä asiakkailleen palvelupaketteja, jotka sisältävät yhden tai useamman liiketoiminta-alueen tuotteita. Tilaajat hyötyvät paitsi yhtenäisemmästä tarjoamasta, myös mahdollisuudesta maksaa kaikki palvelut yhdellä laskulla. Koventuvassa kilpailussa yhtenäiset tietojärjestelmät ovat operaattorille strateginen kilpailutekijä. Näiden avulla voidaan parantaa brändimielikuvaa yhtenäisenä palveluntarjoajana ja mahdollistaa uusia tulovirtoja.

“Useat operaattoriasiakkaamme Afrikassa toimivat markkinoilla, joissa tilaajamäärien vuosikasvu on kaksinumeroista. Tällainen kasvu vetää luonnollisesti puoleensa myös uusia pelureita ja pakottaa olemassa olevat toimijat innovoimaan ja erilaistamaan tarjoamaansa peruspuhe- ja datapalveluiden yli. Laajojen ja yhtenäisten palvelupakettien tarjoama on hyvä erilaistumiskeino ja sitä on haastajien vaikeampi kopioida suppeamman palvelutarjoamansa johdosta. Tecnotreen alun alkaen yhtenäiseksi suunnitellun ratkaisuarkkitehtuurin avulla asiakkaamme voivat paremmin hyödyntää verkko- ja palveluinvestointinsa”, kertoo Padma Ravichander, Tecnotreen ratkaisutoimitusyksikön johtaja.

 

LISÄTIETOJA
Ingrid Peura, viestintätoimisto Netprofile 
puh. (09) 6812 080, info@netprofile.fi

JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.tecnotree.com
 

Tecnotree lyhyesti
Tecnotree on kansainvälinen operaattoreiden IT-ratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa palveluita ja ratkaisuja veloitukseen, laskutukseen, viestimiseen, asiakkuudenhallintaan ja sisältöliiketoimintaan. Tecnotreen ratkaisujen avulla tietoliikennepalvelujen tarjoajat voivat kasvattaa liiketoimintaansa luomalla digitaalisten palvelujen markkinapaikkoja, ja kasvattaa lisäarvoa asiakkaidensa elinkaaren kaikissa vaiheissa. Tecnotree tunnetaan joustavuudestaan ja sitoutuneisuudestaan. Yhtiöllä on yli 1000 työntekijää, jotka palvelevat maailmanlaajuisesti yli 100 operaattoria. Yhtiön osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:n päälistalla tunnuksella TEM1V. Lisää tietoa yrityksestä osoitteessa www.tecnotree.com

Tecnotree Corporation, Finnoonniitynkuja 7, FIN-02271 Espoo, Finland, Tel +358 9 804 781 | Privacy Statement | Personal Profile

Tecnotree VAT no. FI16515770