Tecnotree tuo valikoimaansa asiakaskokemusta kehittäviä tuotteita – uusia ratkaisuja liiketoiminnan analysointiin ja käyttäjien omaan palvelunhallintaan

Tecnotree Oyj
Lehdistötiedote
24.2.2017 klo 12:00

Tecnotree tuo valikoimaansa asiakaskokemusta kehittäviä tuotteita – uusia ratkaisuja liiketoiminnan analysointiin ja käyttäjien omaan palvelunhallintaan

Telealan IT-ratkaisuja kehittävä Tecnotree on julkistanut kaksi uutta ratkaisua, joiden avulla teleoperaattorit voivat kehittää asiakaskokemustaan, kasvattaa liikevaihtoaan, selkeyttää prosessejaan ja saada tukea liiketoimintaa koskevaan päätöksentekoon.

Tecnotreen Business Analytics and Insight (BAI) -raportointityökalun avulla teleoperaattorit eri puolilla maailmaa pystyvät hyödyntämään keskeisiä, valmiiksi integroituja ja määriteltyjä suorituskyvyn mittareita eli olennaista liiketoiminnan johtamiseen tarvittavaa tietoa.

BAI tarjoaa selkeän visuaalisen yhteenvedon liiketoiminnalle merkittävistä trendeistä, vertailuarvoista ja tärkeimpien seurattavien mittareiden tilanteesta, sekä isolla näytöllä että matkapuhelimella. Kaikki tämä on koottu yhdelle näytölle, jotta käyttäjät pystyvät tekemään päätöksiä parempaan lähtötietoon perustuen. Mittarit on ryhmitelty neljään avainalueeseen, jotka ovat liikevaihto, tuotteet, asiakkaat ja palvelujen käyttö.

Toimitettuaan onnistuneen pilotin Tecnotree julkistaa tänään myös Social Media Engagement (SME) - työkalun. Se kokoaa kaikkien sosiaalisten medioiden kautta tulleet asiakkaiden yhteydenotot yhteen paikkaan, mikä tehostaa asiakaspalvelun toimintaa.

SME-työkalu ilmoittaa, kun some-kanaviin tulee tärkeitä viestejä ja analysoi viestin sävyn perusteellisesti. Tämä auttaa asiakaspalvelun työntekijöitä nopeasti ja tarkasti priorisoimaan tehtävänsä. Työkalu auttaa myös mittaamaan asiakkaiden suhtautumista brändiin, mikä tarjoaa teleoperaattorille mahdollisuuden vahvistaa ja kehittää asiakaskohtaamisia.

Tecnotree julkistaa tänään myös My Life Dashboard (MLD) -tuotteen, joka tarjoaa operaattoreiden asiakkaille reaaliaikaisen mahdollisuuden hallita itse palveluitaan missä ja milloin tahansa.

MLD-tuotteen keskeiset ominaisuudet ovat nopea pääsy prepaid-liittymän saldon tarkistukseen ja lataamiseen. Asiakkaat voivat myös käyttää bonuspisteitä uusien palveluiden hankkimiseen.

“Kyky tuottaa hyviä asiakaskokemuksia on avaintekijä asiakkaiden kiinnostuksen herättämisessä, asiakastyytyväisyyden saavuttamisessa ja asiakassuhteen syventämisessä”, sanoo Tecnotreen toimitusjohtaja Padma Ravichander.

“Business Analytics and Insight- ja My Life Dashboard -tuotteita suunnitellessa johtoajatuksemme oli nimenomaan asiakaskokemus. Näin tarjoamme teleoperaattoreille mahdollisuuden kasvattaa liikevaihtoaan. Tuotteiden nykyaikainen asiakaskeskeinen suunnittelu lisää merkittävästi päivittäistä yhteydenpitoa asiakkaiden kanssa. Tämä lisää operaattoreiden mahdollisuuksia luoda uusia innostavia kokemuksia digitaalisen kaupankäynnin avulla.”

Tecnotree esittelee uutuustuotteitaan Mobile World Congress -tapahtumassa Barcelonassa 27.2.–2.3. Tecnotree on mukana Finpron osastolla (5F31) hallissa 5.

Lisätietoja
Björn Wigforss, Markkinointi- ja Viestintäjohtaja, +358407649439

Jakelu
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.tecnotree.com

Tecnotree lyhyesti
Tecnotree on kansainvälinen IT-ratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa ratkaisuja palveluiden, asiakkaiden ja laskutuksen hallintaan teleoperaattoreille ja muille toimijoille. Tecnotree auttaa asiakkaitaan kehittämään liiketoimintaansa kohti digitaalisten palvelujen markkinapaikkaa. Yhdessä asiakkaidensa kanssa Tecnotreen tavoitteena on auttaa kuluttajia hallitsemaan digitaalista elämäänsä paremmin. Tecnotreen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla tunnuksella TEM1V. Lisää tietoa yrityksestä osoitteessa www.tecnotree.com.


 

Tecnotree Corporation, Finnoonniitynkuja 7, FIN-02271 Espoo, Finland, Tel +358 9 804 781 | Privacy Statement | Personal Profile

Tecnotree VAT no. FI16515770