Tecnotree sai 2,3 miljoonan dollarin tilauksen Keski-Aasiasta

Tecnotree Oyj                                                 PÖRSSITIEDOTE                18.4.2011 klo 8.30

TECNOTREE SAI 2,3 MILJOONAN DOLLARIN TILAUKSEN KESKI-AASIASTA

Tecnotree sai Keski-Aasiassa toimivalta matkapuhelinoperaattorilta tilauksen toimittaa Tecnotree AgilityTM –tuoteperheeseen pohjautuvan ratkaisun, joka kattaa yhtenäisen laskutuksen, asiakastuen, asiakasuskollisuus- ja kampanjahallinnan. Alkuvaiheessa tilauksen arvo on 2,3 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria.

“Uusi toimintastrategiamme televiestintäalan laaja-alaisena IT-ratkaisujen toimittajana on saanut vahvaa hyväksyntää asiakaskunnassamme. Tämä sopimus ja uusi asiakkuus monikansallisen televiestintäkonsernin tytäryhtiön kanssa on osoitus siitä, että sovellusratkaisumme vastaavat markkinoiden asettamia odotuksia ja tarjoavat erinomaisen perustan uusille liiketoiminta­mahdollisuuksille,” Tecnotree-konsernin toimitusjohtaja Kaj Hagros kertoo.

Tecnotree AgilityTM –tuoteperhe jakaantuu kolmeen tuotelinjaan: Revenue, Customer ja Value, joilla televiestintäpalveluiden tarjoajat voivat suunnata toimintaansa kohti digitaalista markkinapaikkaa. Revenue on yhdistetty hinnoittelu-, laskutus- ja jakelunhallintasovellus. Customer koostuu osista, joilla hoidetaan palveluiden aktivointi, asiakastuki, tuotehallinta sekä asiakkaan elinkaaren hallinta. Value sisältää viestintä-, media- ja viihdepalvelusovellukset sekä palvelualustat.


TECNOTREE OYJ
Kaj Hagros


LISÄTIETOJA
Kaj Hagros, toimitusjohtaja, p. 040 849 1749


JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.tecnotree.com


Tecnotree lyhyesti
Tecnotree on kansainvälinen operaattoreiden IT-ratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa palveluita ja ratkaisuja veloitukseen, laskutukseen, viestimiseen, asiakkuudenhallintaan ja sisältöliiketoimintaan. Tecnotreen ratkaisujen avulla tietoliikennepalvelujen tarjoajat voivat kasvattaa liiketoimintaansa luomalla digitaalisten palvelujen markkinapaikkoja, ja kasvattaa lisäarvoa asiakkaidensa elinkaaren kaikissa vaiheissa. Tecnotree tunnetaan joustavuudestaan ja sitoutuneisuudestaan. Yhtiöllä on yli 800 työntekijää, jotka palvelevat maailmanlaajuisesti yli 100 operaattoria. Yhtiön osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:n päälistalla tunnuksella TEM1V. Lisää tietoa yrityksestä osoitteessa www.tecnotree.com

Tecnotree Corporation, Finnoonniitynkuja 7, FIN-02271 Espoo, Finland, Tel +358 9 804 781 | Privacy Statement | Personal Profile

Tecnotree VAT no. FI16515770