Tecnotree on voittanut 24 miljoonan dollarin yhtenäisen veloitusjärjestelmäkaupan Latinalaisesta Amerikasta

Tecnotree Oyj
Pörssitiedote
24.4.2012 klo 08.30

Tecnotree on voittanut 24 miljoonan Yhdysvaltain dollarin yhtenäisen veloitusjärjestelmäkaupan operaattoriryhmältä Latinalaisesta Amerikasta. Kaupan tarkoituksena on korvata yhdessä maaoperaatiossa jo käytössä olevat puhe- ja datapalveluiden veloitusjärjestelmät Tecnotreen tosiaikaisella integroidulla veloitusratkaisulla. Osana kauppaa Tecnotree toimittaa myös ratkaisut sisältöpalvelukumppanien hallintaan, sisältöpalveluiden veloitukseen ja toimitukseen sekä laajennuksen aiemmin toimitettuun Tecnotree Enterprise VPN -veloitusratkaisuun. Toimitettavilla järjestelmillä asiakasoperaattori tulee hinnoittelemaan ja veloittamaan miljoonien prepaid- ja laskutusliittymätilaajien puhe- ja datapalveluja sekä hoitamaan mobiililaajakaistatilaajien veloituksen. Järjestelmien käyttöönotto tehdään vaiheittain vuosien 2012-2013 aikana.

Tecnotreen integroitu ratkaisu perustuu Tecnotree AgilityTM ohjelmistoperheen tuotteisiin Real-Time Convergent Charging, Prepaid IN ja Telecom & Media Server. Kokonaisuuden avulla operaattori voi välittömästi ruveta tarjoamaan uusia, edistyksellisiä ja monipuolisia puhe-, sisältö-, ja datapalveluja sisältäviä asiakaskohtaisia palvelupaketteja erilaisilla maksutavoilla. Lisäksi Tecnotreen valmiiksi integroitu ratkaisukokonaisuus auttaa operaattoria parantamaan operatiivista tehokkuutta.

Kaj Hagros, Tecnotreen toimitusjohtaja kertoo: ”Olemme erittäin ylpeitä pitkäaikaisesta ja vahvasta asiakassuhteestamme Latinalaisen operaattoriryhmän kanssa. Tämän kaupan myötä he uskovat meille yhden maaoperaationsa koko veloitusjärjestelmän toimituksen, mikä on suuri tunnustus toimituskyvyllemme ja strategiallemme keskittyä kokonaisvaltaisiin operaattorien liiketoimintajärjestelmiin. Tecnotree on hiljattain pantu merkille myös analyytikoiden – kuten Gartner – keskuudessa ja tällaiset kilpailevia järjestelmiä korvaavat järjestelmäkaupat luovat vahvaa uskoa tulevaisuuteen”.

TECNOTREE CORPORATION

Kaj Hagros
Toimitusjohtaja

Lisätietoja
Kaj Hagros, toimitusjohtaja, puhelin 040 849 1749

Jakelu
NASDAQ OMX Helsinki Ltd
Main Media
www.tecnotree.com

Tecnotree lyhyesti
Tecnotree on kansainvälinen operaattoreiden IT-ratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa palveluita ja ratkaisuja veloitukseen, laskutukseen, viestimiseen, asiakkuudenhallintaan ja sisältöliiketoimintaan. Tecnotreen ratkaisujen avulla tietoliikennepalvelujen tarjoajat voivat kasvattaa liiketoimintaansa luomalla digitaalisten palvelujen markkinapaikkoja, ja kasvattaa lisäarvoa asiakkaidensa elinkaaren kaikissa vaiheissa. Tecnotree tunnetaan joustavuudestaan ja sitoutuneisuudestaan. Yhtiöllä on yli 900 työntekijää, jotka palvelevat maailmanlaajuisesti yli 100 operaattoria. Yhtiön osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:n päälistalla tunnuksella TEM1V. Lisää tietoa yrityksestä osoitteessa www.tecnotree.com

Tecnotree Corporation, Finnoonniitynkuja 7, FIN-02271 Espoo, Finland, Tel +358 9 804 781 | Privacy Statement | Personal Profile

Tecnotree VAT no. FI16515770