DELHILÄINEN TUOMIOISTUIN ON HYLÄNNYT TECNOTREETÄ VASTAAN NOSTETUN TOIMEENPANOVAATIMUKSEN

Tecnotree Oyj
Pörssitiedote
9.7.2012 klo 09.45

 

Delhiläinen tuomioistuin (High Court of Delhi) on Tecnotreen vaatimuksen mukaisesti hylännyt Tecnotreetä vastaan nostetun toimeenpanovaatimuksen, jossa Tecnotreen entinen hallituksen jäsen Atul Chopra väitti, että Tecnotree ei ollut noudattanut sovintosopimusta, joka solmittiin Atul Chopran kanssa 21.2.2011. Tuomioistuimen päätöksen mukaan sovintosopimukseen liittyvät riidat tulee ratkaista välimiesmenettelyssä Singaporessa, kuten Tecnotree valituksessaan esitti.

Yhtiön tietoon ei ole tullut, että Atul Chopra olisi valittanut tuomioistuimen päätöksestä tai vienyt asiaa välimiesmenettelyyn.

Intialaisen tuomioistuimen päätöksen seurauksena Tecnotree Oyj:n intialaisella tilillä olleet väliaikaisesti jäädytetyt varat on vapautettu.


TECNOTREE OYJ

Hallitus


Lisätietoja
Kaj Hagros, toimitusjohtaja, puhelin 040 849 1749

Tecnotree lyhyesti
Tecnotree on kansainvälinen operaattoreiden IT-ratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa palveluita ja ratkaisuja veloitukseen, laskutukseen, viestimiseen, asiakkuudenhallintaan ja sisältöliiketoimintaan. Tecnotreen ratkaisujen avulla tietoliikennepalvelujen tarjoajat voivat kasvattaa liiketoimintaansa luomalla digitaalisten palvelujen markkinapaikkoja, ja kasvattaa lisäarvoa asiakkaidensa elinkaaren kaikissa vaiheissa. Tecnotree tunnetaan joustavuudestaan ja sitoutuneisuudestaan. Yhtiöllä on yli 900 työntekijää, jotka palvelevat maailmanlaajuisesti yli 100 operaattoria. Yhtiön osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:n päälistalla tunnuksella TEM1V. Lisää tietoa yrityksestä osoitteessa www.tecnotree.com

 

Tecnotree Corporation, Finnoonniitynkuja 7, FIN-02271 Espoo, Finland, Tel +358 9 804 781 | Privacy Statement | Personal Profile

Tecnotree VAT no. FI16515770