Viking Acquisition Corporation on nostanut kanteen Tecnotreeta vastaan; Tecnotree on hylännyt Viking Acquisition Corporationin tarjouksen ostaa sen liiketoimintoja

Tecnotree Oyj on saanut tietoonsa, että Viking Acquisition Corporation on jättänyt Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudelle haastehakemuksen, jossa se vaatii, että käräjäoikeus julistaisi mitättömiksi eräät Tecnotreen hallituksen vuosina 2018 ja 2019 tekemät päätökset, joilla Tecnotreen hallitus on hyväksynyt Fitzroy Investments Limitedin ja Luminos Sun Holding Limitedin aikaisemmin tiedotettuja sijoituksia Tecnotreehen. Viking Acquisition Corporation vaatii myös vahingonkorvauksia Tecnotreen nykyisiltä ja eräiltä entisiltä hallituksen jäseniltä.

Tecnotree uskoo vakaasti, että vaatimukset ovat perusteettomia ja tulee ryhtymään kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin vaatimusten vastustamiseksi.

Tecnotree on myös vastaanottanut ei-sitovan tarjouksen Viking Acquisition Corporationilta Tecnotreen eräiden liiketoimintojen ostamiseksi. Tecnotreen hallitus on hylännyt tarjouksen, koska tarjous ei ole yhtiön strategian, eikä Tecnotreen tai sen osakkeenomistajien edun mukainen.

Lisätietoja:

Padma Ravichander, toimitusjohtaja, puh. +971 56 414 1420

Tecnotree Corporation, Finnoonniitynkuja 7, FIN-02271 Espoo, Finland, Tel +358 9 804 781 | Privacy Statement | Personal Profile

Tecnotree VAT no. FI16515770