Tecnotreeltä uusi puhepalveluratkaisu Tangolle Luxemburgiin

Tecnotree Oyj
Lehdistötiedote
7.6.2012 klo 08.30 

 

Espoo – Tecnotree on toimittanut Tangolle Luxemburgiin uuden puhepalveluratkaisun perustuen Tecnotree Agility™ Call Completion –tuotteeseen. Tango, joka on Belgacomin tytäryhtiö ja Vodafonen kumppani, valitsi nimenomaan Tecnotreen uudistamaan vanhentuneen puhepalvelujärjestelmänsä. Toimitettu ratkaisu tarjoaa uusia palveluja Tangon asiakkaille, kuten ilmoitukset vastaamattomista puheluista, web-liittymän vastaajapalveluun sekä vastaajaviestien jatkolähetyksen sähköpostiin. Lisäpalveluja on tulossa lähiaikoina.

“Luxemburgissa on telealalla kiristyvä kilpailutilanne. Tästä syystä meidän on kyettävä olemaan johtava alallamme ja tuomaan uusia palveluja markkinoille aina vain nopeammin. Tecnotree on ketterä ja joustava kumppani ja auttaa meitä pääsemään tavoitteisiimme”, toteaa Didier Rouma, Tangon toimitusjohtaja.

Tangon teknologiajohtaja Claude Mihjnak jatkaa: “Pyrimme jatkuvasti tehostamaan toimintaamme. Tecnotreen toimittama korkean käytettävyyden ratkaisu mahdollistaa jatkossa puhepalvelujen tehokkaan keskittämisen ja kulujen vähentämisen.”

“Autamme jatkuvasti operaattoriasiakkaitamme lanseeraamaan uusia palveluja sekä tehostamaan operatiivista toimintaansa. On hienoa, että puhepalveluratkaisumme avulla Tango pystyy uudistamaan ja optimoimaan tarjoamiaan puhepalveluja ja tekemään parempaa tulosta”, sanoo Kai Honetschläger, Tecnotreen Euroopan toimintojen johtaja.

 

Toimittajille tiedoksi
Tecnotree Voice Services Consolidation –tutkimus on ladattavissa osoitteesta www.tecnotree.com/whitepapers.

 

Lisätietoja
Kai Honetschläger, Euroopan toimintojen johtaja, puh. +358 9 804 781
 

Tecnotree lyhyesti
Tecnotree on kansainvälinen operaattoreiden IT-ratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa palveluita ja ratkaisuja veloitukseen, laskutukseen, viestimiseen, asiakkuudenhallintaan ja sisältöliiketoimintaan. Tecnotreen ratkaisujen avulla tietoliikennepalvelujen tarjoajat voivat kasvattaa liiketoimintaansa luomalla digitaalisten palvelujen markkinapaikkoja, ja kasvattaa lisäarvoa asiakkaidensa elinkaaren kaikissa vaiheissa. Tecnotree tunnetaan joustavuudestaan ja sitoutuneisuudestaan. Yhtiöllä on yli 900 työntekijää, jotka palvelevat maailmanlaajuisesti yli 100 operaattoria. Yhtiön osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:n päälistalla tunnuksella TEM1V. Lisää tietoa yrityksestä osoitteessa www.tecnotree.com

 

Tango lyhyesti

Tango on Luxemburgin johtava vaihtoehtoinen operaattori, joka tarjoaa kiinteän ja matkapuhelinverkon palveluita sekä Internet-palveluita.

Tangon on valinnut ensisijaiseksi palvelutarjoajakseen 260 000 asiakasta, jotka voivat valita palvelunsa yritys- ja yksityisasiakkaiden tarpeita varten räätälöidystä tuotetarjoamasta.

Aloitettuaan toimintansa vuonna 1998 Tango on jatkuvasti osoittanut innovaatiokykynsä toimittaessaan asiakkailleen laadukkaita ratkaisuja parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Koska Tangolla on kaksitoista erittäin korkeatasoista myymälää sekä neljä yhteistyökumppanin ylläpitämää myyntipistettä, Tango on Luxemburgin ainoa operaattori, joka pystyy toimittamaan asiakkailleen teknistä tukea uuden teknisen asiakaspalvelunsa ansiosta.

Tango on ollut Belgacom Groupin jäsen vuodesta 2008 lähtien, mikä antaa yritykselle kansainvälistä ulottuvuutta.

 

Tecnotree Corporation, Finnoonniitynkuja 7, FIN-02271 Espoo, Finland, Tel +358 9 804 781 | Privacy Statement | Personal Profile

Tecnotree VAT no. FI16515770