Tecnotree voitti viestintäjärjestelmäkaupan johtavalta matkapuhelinoperaattorilta Itä-Euroopassa

Tecnotree Oyj
Lehdistötiedote
8.5.2012 klo 8.30 

 

Espoo, Suomi – Tecnotree on voittanut kaupan interaktiivisten puhepalvelujärjestelmien (IVR) yhtenäistämisestä johtavalta matkapuhelinoperaattorilta Itä-Euroopassa. Tecnotreen tehtävänä on korvata käytössä olevat jo vanhentuneet järjestelmät modernilla Tecnotree AgilityTM Telecom and Media Server –ratkaisulla.

Nyt toimitettava järjestelmä sisältää ns. SRF-toiminteen (Specialised Resource Function), joka mahdollistaa tilaajan ja älyverkkopalvelujen (IN, Intelligent Network) välisen vuorovaikutuksen. Tällaista tarvitaan esimerkiksi ennalta maksettujen liittymien veloituksen hallinnassa. Tulevaisuudessa ratkaisu voidaan laajentaa palvelemaan myös muita puhepalveluita sekä toimimaan palvelutietojen välitysmekanismina yhtenäiselle veloitus- ja laskutusjärjestelmälle.

Tecnotreen ratkaisun avulla operaattori voi säästää sekä toiminnallisissa kustannuksissa että ylläpitomaksuissa. Järjestelmään voidaan keskittää myös muita operaattorin jo olemassa olevia sekä uusia liikevaihtoa lisääviä palveluita. Kauppa on Tecnotreelle tärkeä virstanpylväs Euroopassa, jossa yhtiö pyrkii laajenemaan vuonna 2011 julkistetun strategiansa mukaisesti kohti laajempaa operaattorien IT-ratkaisutoimittajan roolia.

Toimittajille tiedoksi
Lisätietoja viestintäjärjestelmien keskittämisen hyödyistä ja periaatteista on ladattavissa osoitteesta http://www.tecnotree.com/whitepapers.

 

Lisätietoja
Kai Honetschläger, Vice President Europe, 09 804 781
 

Tecnotree lyhyesti
Tecnotree on kansainvälinen operaattoreiden IT-ratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa palveluita ja ratkaisuja veloitukseen, laskutukseen, viestimiseen, asiakkuudenhallintaan ja sisältöliiketoimintaan. Tecnotreen ratkaisujen avulla tietoliikennepalvelujen tarjoajat voivat kasvattaa liiketoimintaansa luomalla digitaalisten palvelujen markkinapaikkoja, ja kasvattaa lisäarvoa asiakkaidensa elinkaaren kaikissa vaiheissa. Tecnotree tunnetaan joustavuudestaan ja sitoutuneisuudestaan. Yhtiöllä on yli 900 työntekijää, jotka palvelevat maailmanlaajuisesti yli 100 operaattoria. Yhtiön osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:n päälistalla tunnuksella TEM1V. Lisää tietoa yrityksestä osoitteessa www.tecnotree.com

Tecnotree Corporation, Finnoonniitynkuja 7, FIN-02271 Espoo, Finland, Tel +358 9 804 781 | Privacy Statement | Personal Profile

Tecnotree VAT no. FI16515770